موادغذایی پرفبیر آب زیادی درخود جذب می کنند و بدن می تواند آن را به اهستگی جذب کند واحساس تشنگی دیرتر احساس می*شود.
به گزارش شهر، از سوی دیگر فیبرها سرعت حرکت موادغذایی را کاهش می دهند ودرنتیجه احساس گرسنگی دیرتر سراغتان می آید.
مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و به ویژه بین غذا توصیه نمی شود چون موجب رقیق شدن شیره معده وآنزیم*های گوارشی شده وروند هضم غذا مختل می*شود.
مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه،شیر کم چربی ،دوغ بدون نمک درفاصله پس از افطار تا هنگام خوابیدن کمک می کند که تعادل آب والکترولیت های بدن شما درهنگام روزه داری خفط شود همچنین مصرف زیاد چای توصیه نمی شود زیرا باعث ازدست دادن آب بدن شما می شود.
* انواع مواد غذایی فیبر دار
سبزیجاتی که دارای مقدار زیادی فیبر هستند شامل :
لوبیا، بروکلی*،کلم*، هویج، نخود، بادمجان، کلم پیچ، چغندر*، قارچ، سیب زمینی با پوست، کدو تنبل، نخودفرنگی، فلفل،یواس، اسفناج*. (سبزیجاتی که علامت * را دارند، علاوه بر آنکه دارای فیبر بالایی می باشند، دارای مواد گواترزا نیز هستند و باعث بزرگ شدن تیروئید و ابتلا به "کم کاری تیروئید" می شوند. لذا مبتلایان به کم کاری تیروئید باید از مصرف آنها خودداری کنند.) معمولا خطر ابتلا به بیماری کم کاری تیروئید هنگامی رخ می دهد که این سبزیجات را به صورت خام مصرف کنید. پختن این سبزیجات باعث کاهش گواترزایی آنها می گردد. میوه هایی که دارای مقدار زیادی فیبر هستند نیز شامل سیب، موز، توت ها، میوه های خشک از قبیل: انجیر خشک، کشمش، خرما، برگه زردآلو و غیره، کیوی، پرتقال،گلابی،گوجه برقانی و آلو،هستند.
سبوس غلات، نان های سبوس دار، آجیل ها از قبیل: بادام، بادام زمینی، گردو و فندوق از دیگر غذاهایی که دارای فیبر بالا محسوب میشوند